marți, 26 octombrie 2021

Mâncare care poate ucide

Mâncare care poate ucide

        Aditivii sunt cancerigeni şi afectează vasele de sânge.

        Dacă o persoană mănâncă timp de 10-15 ani astfel de alimente, îşi dereglează metabolismul şi astfel, apare obezitatea.      În plus, îi creşte tensiunea arterială, nivelul colesterolului în sânge şi apare diabetul.

        Aceşti cumuli de factori, împreună cu fumatul şi lipsa de mişcare duc la ateroscleroză, o boală prin care se produce infarctul miocardic acut sau accidentul vascular celebral (AVC). 

        România importă multă hrană ultraprocesată pentru că este ieftină, dar asta nu înseamnă că este sănătoasă.

        Organismul nostru nu este obişnuit cu alimente procesate sau modificate genetic.

        Este important să ne auto-educăm şi să verificăm eticheta produselor înainte să le aruncăm în coşul de cumpărături. Este de preferat să consumăm alimente naturale, luate din piaţă.

----------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu